radijstzaziki
Ingredienten
2 bosjes radijs,
1 teen knoflook,
4 eetlepels Griekse yoghurt,
verse bieslook,
1 eetlepel olijfolie,
peper en zout
1 teen knoflook,
4 eetlepels Griekse yoghurt,
verse bieslook,
1 eetlepel olijfolie,
peper en zout
Bereiding
Was de radijs en snijd ze in plakjes. Pel en snipper de knoflook. Knip de bieslook fijn. Schep alles door de yoghurt, voeg de olijfolie toe en roer goed door. Breng op smaak met peper en zout. Laat minstens een uur in de koelkast intrekken.
~ Heerlijk bij de BBQ, maar ook bij gebakken aardappeltjes met sla, doperwten of sperziebonen.
Voor de vleeseters kan je er een schnitzel bij geven. ~
SillyCooking
Voor de vleeseters kan je er een schnitzel bij geven. ~
SillyCooking
1 July 2015