pasta met pompoen en geitenkaas
Ingredienten
400 g pompoenblokjes,
2 rode uien,
2 teentjes knoflook,
400 g pasta,
50 g walnoten,
150 g zachte geitenkaas,
75 g rucola,
3 eetlepels olijfolie,
1 theelepel salie,
peper en zout
2 rode uien,
2 teentjes knoflook,
400 g pasta,
50 g walnoten,
150 g zachte geitenkaas,
75 g rucola,
3 eetlepels olijfolie,
1 theelepel salie,
peper en zout
Bereiding
Verwarm de oven voor tot 220°C. Pel de uien en de knoflook en snijd ze grof. Meng de pompoen met de ui, knoflook, salie en olijfolie in een ovenschaal. Bestrooi met peper en zout. Rooster de pompoen 20 minuten. Schep de walnoten erdoor en zet nog 5 minuten in de oven. Kook ondertussen de pasta volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar. Giet de pasta af en meng door het pompoenmengsel. Verkruimel de geitenkaas grof erboven. Strooi de rucola erover.
~ Voor de vleeseters kan je er gebakken spekjes of gehakt bijgeven. ~
SillyCooking
SillyCooking
20 March 2015