aardappelsalade met zongedroogde tomaten
Ingredienten
1 kg aardappelen,
500 g sperziebonen,
2 bosuitjes,
5 zongedroogde tomaten,
verse basilicum,
2 eetlepels mayonaise,
2 eetlepels yoghurt,
2 theelepels mosterd,
peper en zout
500 g sperziebonen,
2 bosuitjes,
5 zongedroogde tomaten,
verse basilicum,
2 eetlepels mayonaise,
2 eetlepels yoghurt,
2 theelepels mosterd,
peper en zout
Bereiding
Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze in ± 20 minuten gaar. Giet ze af en laat afkoelen. Dop de sperziebonen en kook ze in 10 minuten beetgaar. Snijd de bosui in ringetjes. Snijd de gedroogde tomaten in stukjes. Maak een dressing van de mayonaise, de yoghurt en de mosterd. Maak op smaak met peper en zout. Knip de basilicum fijn. Schep de groenten en de dressing door de aardappelen. Laat ij de koelkast nog een uurtje intrekken.
~ Lekker bij de BBQ. Ook als hoofdgerecht heel lekker.
Voor de vleeseters kan je er een slavink bijgeven. ~
SillyCooking
Voor de vleeseters kan je er een slavink bijgeven. ~
SillyCooking
1 July 2015