Wortelsalade met pistachenootjes
Ingredienten
400gr. winterwortels,
2 bosuitjes,
6 takjes peterselie,
100gr. gezouten pistachenootjes,
150 gr. feta,
12 zwarte olijven zonder pit,
2 eetlepels azijn,
4 eetlepels zonnebloemolie,
peper en zout
2 bosuitjes,
6 takjes peterselie,
100gr. gezouten pistachenootjes,
150 gr. feta,
12 zwarte olijven zonder pit,
2 eetlepels azijn,
4 eetlepels zonnebloemolie,
peper en zout

Bereiding
Klop in een schaal de azijn met de olie en peper en zout tot een dressing. Schil de wortel met een dunschiller of kaasschaaf en schil er dan in de lengte dunne slierten van. Schep de wortel door de dreeing. Hak de peterselie fijn. Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes. Pel de pistachenootjes en hak ze grof. Verkruimel de feta. Halveer de olijven. Schep alles door de wortelslierten.
~ Lekker met een stukje stokbrood. ~
SillyCooking
SillyCooking
4 September 2012