Witte kool curry
Ingredienten
250 gr. (basmati) rijst,
2 rode paprika's,
1 bosuitje,
500 gr. gesneden witte kool,
200 ml. kokosmelk
3 eetlepls olie,
2 eetlepels kerriepoeder,
2 eetlepels ketjap manis,
peper en zout,
4 eieren
Witte kool curry
Bereiding
Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing gaar. Kook de eieren hard. Maak de paprika's schoon en snijd ze in blokjes. Snijd de bosui in ringetjes. Verhit de olie in een wok en roerbak de paprika, de witte kool en het kerriepoeder 2 minuten. Voeg de kokosmelk , de ketjap en peper en zout naar smaak toe. Laat de groenten 6 minuten op een zacht vuur beetgaar stoven. Bestrooi met de bosuiringetjes. Serveer met de rijst en de eieren.
~ Voor de vleeseters kan er een hamlapje bij. ~
SillyCooking
19 September 2012