Tuinbonensalade met paprika
Ingredienten
450 gr diepvries tuinbonen,
1 teentje knoflook,
1 ui,
1 rode paprika,
2 eetlepels geknipte bieslook,
2 eetlepels geknipte peterselie,
5 eetlepels honing-mosterd dressing,
peper en zout
1 teentje knoflook,
1 ui,
1 rode paprika,
2 eetlepels geknipte bieslook,
2 eetlepels geknipte peterselie,
5 eetlepels honing-mosterd dressing,
peper en zout
Bereiding
Kook de tuinbonen volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar. Giet ze af en spoel ze af onder koud stromend water. Pel en snipper de ui en de knoflook. Maak de paprika schoon en snijd in kleine stukjes. Schep de tuinbonen, de ui, de knoflook, de paprika , de kruiden en de dressing goed door elkaar.
~ Je kan de dressing ook zelf maken: een beetje olie, azijn, mosterd en vloeibare honing goed door elkaar roeren.
Lekker met gebakken aardappeltjes.
Voor de vleeseters een biefstukje of een tartaartje. ~
SillyCooking
Lekker met gebakken aardappeltjes.
Voor de vleeseters een biefstukje of een tartaartje. ~
SillyCooking
17 March 2014