Thaise snijbonen
Ingredienten
600 gr snijbonen,
1 blikje ananasstukjes,
100 gr santen,
2 theelepels sambal,
1 theelepel kerriepoeder,
1 theelepel korianderpoeder,
100 gr. geroosterde cashewnoten,
zout
1 blikje ananasstukjes,
100 gr santen,
2 theelepels sambal,
1 theelepel kerriepoeder,
1 theelepel korianderpoeder,
100 gr. geroosterde cashewnoten,
zout
Bereiding
Snijd de snijbonen in ruiten. Kook ze in water met wat zout in 5-10 minuten beetgaar. Giet ondertussen de ananas af en vang het sap op. Hak de santen grof. Vul het ananassap aan met water tot 250 ml en laat op een zacht vuurtje de santen erin smelten. Roer er de sambal, de kerrie en het korianderpoeder door. Breng op smaak met zout. Schep de snijbonen en de ananasstukjes door de saus. Bestrooi met de noten.
~ Lekker met rijst. Voor de vleeseters is een kipsateetje er lekker bij. ~
SillyCooking
SillyCooking
26 February 2013