Tagliatelle met verse spinazie
Ingredienten
500 g verse spinazie,
400 g tagliatella,
1 ui,
2 teentjes knoflook,
200 ml kookroom,
2 theelepels paprikapoeder,
Parmezaanse kaas,
4 eetlepels olijfolie,
peper en zout
400 g tagliatella,
1 ui,
2 teentjes knoflook,
200 ml kookroom,
2 theelepels paprikapoeder,
Parmezaanse kaas,
4 eetlepels olijfolie,
peper en zout
Bereiding
Pel en snipper de ui en de knoflook. Verhit de helft van de olie in een wok en bak de spinazie totdat het iets krimpt. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar. Verhit de rest van de olie en fruit de ui en de knoflook. Roer de spinazie en room erbij en maak op smaak met paprikapoeder, peper en zout. Als het vocht verdwenen is, mag de pan van het vuur. Bestrooi met wat Parmezaanse kaas.
~ Voor de vleeseters geef je er een stukje kipfilet bij. ~
SillyCooking
SillyCooking
13 May 2013