Tagliatelle met romige champignonsaus
Ingredienten
400 gr tagliatelle,
1 ui,
1 teentje knoflook,
250 gr champignons,
1 eetlepel bloem,
200 ml slagroom,
2 handjes rucola,
1 eetlepel olijfolie,
peper en zout
1 ui,
1 teentje knoflook,
250 gr champignons,
1 eetlepel bloem,
200 ml slagroom,
2 handjes rucola,
1 eetlepel olijfolie,
peper en zout
Bereiding
Pel en snipper de ui en de knoflook. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar. Fruit de ui en de knoflook in de hete olie. Voeg de champignons toe en bak even mee. Maak een papje van de bloem met een beetje water en roer door de champignons. Roer de slagroom erdoor. Maak op smaak met peper en zout. Serveer met wat rucola.
~ Voor de vleeseters kan je er gehakt bijgeven. ~
SillyCooking
SillyCooking
15 May 2013