Spinazietaart met brie
Ingredienten
6 plakjes bladerdeeg,
1 ui,
450 g spinazie a la crème,
4 eieren,
100 g geraspte belegen kaas,
200 g brie,
6 eetlepels paneermeel,
1 eetlepel olijfolie,
peper en zout
1 ui,
450 g spinazie a la crème,
4 eieren,
100 g geraspte belegen kaas,
200 g brie,
6 eetlepels paneermeel,
1 eetlepel olijfolie,
peper en zout
Bereiding
Verwarm de oven voor op 175°C. Ontdooi de plakjes bladerdeeg en de spinazie. Snijd de brie in plakjes. Klop de eieren los. Bekleed een springvorm met bakpapier en daarna met het bladerdeeg. Bestrooi de bodem met het paneermeel. Pel en snipper de ui en fruit hem in de hete olie glazig. Roer de spinazie, de losgeklopte eieren, de geraspte kaas en peper en zout naar smaak erdoor. Verdeel het mengsel over de bodem van de taart en leg de brie erop. Bak de taart in ± 75 minuten gaar.
~ ~
SillyCooking
SillyCooking
11 January 2013