Sperziebonen uit de oven
Ingredienten
750 g sperziebonen,
7 grote aardappelen,
1 pakje gezeefde tomaten,
100 g geraspte kaas,
Provençaalse kruiden,
peper en zout
7 grote aardappelen,
1 pakje gezeefde tomaten,
100 g geraspte kaas,
Provençaalse kruiden,
peper en zout
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil de aardappelen en snijd ze in plakjes. Kook ze 10 minuten en giet ze af. Dop de bonen en snijd ze evt. doormidden. Kook ze in 10 minuten beetgaar. Doe de aardappelen in een ovenschaal. Verwarm de tomatensaus met de Provençaalse kruiden. Maak op smaak met peper en zout. Schep de boontjes door de saus. Schep de saus over de aardappelen. Strooi de kaas erover. Zet 10 minuten in de oven.
~ Voor de vleeseters geef je er gehakt bij. ~
SillyCooking
SillyCooking
23 June 2015