Snijbonen met tofu in kokossaus
Ingredienten
500 gr tofu naturel,
400 gr mie,
400 gr snijbonen,
200 ml kokosmelk,
4-5 eetlepels sojasaus (zout),
1 tl komijn (djintan),
2 tomaten,
3 eetlepels olijfolie,
peper en zout
400 gr mie,
400 gr snijbonen,
200 ml kokosmelk,
4-5 eetlepels sojasaus (zout),
1 tl komijn (djintan),
2 tomaten,
3 eetlepels olijfolie,
peper en zout
Bereiding
Snijd de tofu in blokjes en dep droog.Bestrooi met peper en zout. Verhit de olie en bak de tofu goudbruin. Snijd de snijbonen in ruiten. Snijd de tomaten in blokjes. Kook de snijbonen in 6 minuten beetgaar. Kook de mie volgens de gebruiksaanwijzing. Als de tofu mooi bruin is, de kokosmelk met ketjap en komijn toevoegen en aan de kook brengen. Tomaat toevoegen en alles 5 minuten laten sudderen. Breng op smaak met peper en evt. nog wat sojasaus. Mie en snijbonen afgieten. Schep de snijbonen door het tofumengsel.
~ Voor de vleeseters kan je er kipfilet bijgeven. ~
SillyCooking
SillyCooking
15 May 2013