Selderijsoep
Ingredienten
flinke bos selderij,
1 grote ui,
1 teen knoflook,
2 liter groentebouiilon,
2 aardappels,
1 winterwortel,
thijm,
rozemarijn,
peper en zout,
2 laurierblaadjes,
vermicelli
1 grote ui,
1 teen knoflook,
2 liter groentebouiilon,
2 aardappels,
1 winterwortel,
thijm,
rozemarijn,
peper en zout,
2 laurierblaadjes,
vermicelli
Bereiding
Hak de selderij heel fijn. Pel en snipper de ui en de knoflook. Schil de aardappels en rasp ze, net als de wortel.Breng de bouillon aan de kook en doe alle groenten en kruiden (naar smaak) er bij. Laat 20 minuten zachtjes koken. Doe op het laatst de vermicelli er bij en laat nog even meekoken.
~ Voor de vleeseters kunnen er gare soepballetjes bij gedaan worden. ~
SillyCooking
SillyCooking
26 September 2012