Rucolastamppot met olijven
Ingredienten
2 zakjes aardappelpuree,
1 potje zwarte olijven zonder pit,
400 gr. rucola,
olijfolie,
water,
melk,
peper en zout
1 potje zwarte olijven zonder pit,
400 gr. rucola,
olijfolie,
water,
melk,
peper en zout

Bereiding
Maak de aardappelpuree volgens de gebruiksaanwijzing op het pak.
Snijd de olijven in vieren.
Was en snijd de rucola grof.
Schep de rucola en de olijven door de aardappelpuree en breng op smaak met zout, peper en een scheutje olijfolie.
Snijd de olijven in vieren.
Was en snijd de rucola grof.
Schep de rucola en de olijven door de aardappelpuree en breng op smaak met zout, peper en een scheutje olijfolie.
~ Lekker en supersnel klaar! Je kan natuurlijk ook zelf aardappelpuree maken. Voor de vleeseters kunnen er Siciliaanse worstjes bij. ~
SillyCooking
SillyCooking
10 September 2012