Rostikoek met brie
Ingredienten
750 gr diepvries rösti,
1 bosuitje,
1 ei,
100 gr brie,
zout en peper,
vloeibaar bakproduct
1 bosuitje,
1 ei,
100 gr brie,
zout en peper,
vloeibaar bakproduct

Bereiding
Bak de rösti met wat zout en peper 5 minuten in een koekenpan. Schep af en toe om. Snijd ondertussen het bosuitje in ringetjes en klop het ei schuimig. De helft van het bosuitje door het ei roeren. Snijd de brie in dunne plakjes.
Ei al roerend over de rösti uitschenken en tot koek vormen, iets plat drukken. Brie er boven op leggen en de rest van het bosuitje er over strooien. Afgedekt ca. 5 minuten bakken tot de onderkant iets bruin en de brie gesmolten is.
Ei al roerend over de rösti uitschenken en tot koek vormen, iets plat drukken. Brie er boven op leggen en de rest van het bosuitje er over strooien. Afgedekt ca. 5 minuten bakken tot de onderkant iets bruin en de brie gesmolten is.
~ In plaats van brie kan je ook camembert gebruiken.
Lekker met broccoli of sla. ~
SillyCooking
Lekker met broccoli of sla. ~
SillyCooking
11 January 2013