Rosti met kerrie, rozijnen en ananas
Ingredienten
1 zak rosti,
2 uien,
1 blikje ananasstukjes,
4 eetlepels rozijnen,
4 eetlepels gemalen kokos,
5 eieren,
8 eetlepels slagroom,
2 eetlepels olie,
2 eetlepels kerriepoeder,
peper en zout
Rosti met kerrie, rozijnen en ananas
Bereiding
Pel en snipper de uien. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui met de kerriepoeder. Schep de rosti erdoor en bak al omscheppend 5 minuten. Laat ondertussen de ananas uitlekken. Schep de ananas, de rozijnen en de kokos door de rosti. Druk lichtjes aan. Klop de eieren met de room en wat peper en zout los en schenk over de rosti. Bak de rosti met de deksel op de pan ±15 minuten tot de eieren gestold zijn.
~ Lekker met een groene salade.
Voor de vleeseters kan je er een stukje kipfilet bij geven. ~
SillyCooking
14 May 2013