Roergebakken spinazie met tofu
Ingredienten
350 g tofu,
1 rood pepertje,
1 ui,
1 teentje knoflook,
500 g spinazie,
1 1/2 eetlepel maizena,
150 ml groentebouillon,
3 eetlepels olijfolie,
1 theelepel djahe,
3 eetlepels seroendeng,
peper en zout
Roergebakken spinazie met tofu
Bereiding
Pel en snipper de ui en de knoflook.
Snijd de tofu in blokjes. Snijd het pepertje in ringetjes.. Verhit de olie in een wok en roerbak de tofu met het pepertje, de ui, de knoflook en de djahe al omscheppend bruin. Voeg de spinazie toe en laat al omscheppend slinken. Roer de maizena los met de bouillon en schenk het mengsel al omscheppend bij de spinazie. Breng het gerecht op smaak met peper en zout. Strooi de seroendeng erover.
~ Lekker met witte rijst. ~
SillyCooking
14 May 2013