Roerei met spinazie
Ingredienten
200 g spinazie a la creme,
8 eieren,
100 g roomkaas,
2 theelepels Italiaanse kruiden,
1 eetlepel vloeibaar bakproduct,
peper en zout
8 eieren,
100 g roomkaas,
2 theelepels Italiaanse kruiden,
1 eetlepel vloeibaar bakproduct,
peper en zout
Bereiding
Laat de spinazie op een zacht vuurtje ontdooien. Klop de eieren met de roomkaas en de Italiaanse kruiden. Verhit het bakproduct in een koekenpan en giet het eimengsel er in. Al roerende zachtjes laten stollen. Voeg de spinazie toe en bak al omscheppend nog 1 minuut mee. Breng op smaak met peper en zout.
~ Als lunch lekker op een broodje. Als hoofdgerecht lekker met pasta en een tomatensalade. Strooi er eventueel nog wat gehakte gezouten cashewnoten over. Voor de vleeseters kan je er gehakt bij geven. ~
SillyCooking
SillyCooking
16 September 2014