Roerbakgroenten met tofu en rijst
Ingredienten
300 gr rijst,
1 blik kidneybonen,
1 pakje tofu pittig gekruid,
1 zak Italiaanse wokgroenten,
1 theelepel chilipoeder,
2 eetlepels olijfolie,
peper en zout
1 blik kidneybonen,
1 pakje tofu pittig gekruid,
1 zak Italiaanse wokgroenten,
1 theelepel chilipoeder,
2 eetlepels olijfolie,
peper en zout
Bereiding
Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing. Laat de kidneybonen uitlekken. Verhit de olie in een wok en bak de tofureepjes in 5 minuten krokant. Schep ze uit de pan en wok dan de groente met de chilipoeder 7 minuten. Voeg de kidneybonen en de tofu toe en warm goed door. Maak op smaak met peper en zout.
~ Lekker met nacho cheese tortillachips.
Voor de vleeseters kan je er een stukje kip bijgeven. ~
SillyCooking
Voor de vleeseters kan je er een stukje kip bijgeven. ~
SillyCooking
3 April 2013