Rijstgratin
Ingredienten
300 gr (zilvervlies)rijst,
4 eieren,
2 eetlepels pesto,
100 gr geraspte oude kaas,
3 eetlepels yoghurt,
wat verse basilicum,
peper en zout
4 eieren,
2 eetlepels pesto,
100 gr geraspte oude kaas,
3 eetlepels yoghurt,
wat verse basilicum,
peper en zout
Bereiding
Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing. Verwarm intussen de oven voor op 200°C. Klop de eieren los met de pesto en schep het mengsel door de gare rijst. Meng de helft van de kaas erdoor en breng het geheel op smaak met zout en lekker veel peper.. Doe het rijstmengsel in een ovenschaal, lepel de yoghurt erover en bestrooi met de rest van de kaas. Bak de rijst in het midden van de oven in ± 15 minuten gaar en goudbruin. Serveer met de fijngeknipte basilicum.
~ Lekker met een salade. Voor de vleeseters kan je er een stukje kip bijgeven. ~
SillyCooking
SillyCooking
14 May 2013