Rijst met groente-champignonsaus
Ingredienten
400 gr witte rijst,
1 winterwortel,
1 ui,
1 teentje knoflook,
500 gr broccoli,
1 bosuitje,
3 eetlepels fijngeknipte bieslook,
1 zakje champignonsaus,
3 eetlepels olijfolie,
peper en zout
1 winterwortel,
1 ui,
1 teentje knoflook,
500 gr broccoli,
1 bosuitje,
3 eetlepels fijngeknipte bieslook,
1 zakje champignonsaus,
3 eetlepels olijfolie,
peper en zout
Bereiding
Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing gaar. Pel en snipper de ui en de knoflook. Snijd de broccoli in roosjes. Schil de wortel, snijd in plakjes en halveer ze. Snijd de bosui in ringetjes. Verhit de olie en fruit de ui met de knoflook. Voeg de wortel toe en bak 5 minuten mee. Schep de broccoli erdoor en bak nog 3 minuten. Maak ondertussen de champignonsaus volgens de gebruiksaanwijzing en roer er de bosuiringetjes door. Schep de saus door de groente en maak op smaak met peper en zout. Warm goed door. Schep de saus over de rijst en garneer met de bieslook.
~ Voor de vleeseters kan je hier vanalles bijgeven. ~
SillyCooking
SillyCooking
14 May 2013