Provencaalse rijstschotel
Ingredienten
300 g snelkookrijst,
1 aubergine,
100 g gemengde noten,
200 g brie,
250 g cherrytomaten,
2 bosuitjes,
1 eetlepel olijfolie,
1 eetlepel gedroogde Provencaalse kruiden,
peper en zout
Provencaalse rijstschotel
Bereiding
Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing. Was de aubergine en snijd in blokjes. Verhit de loie in een wok roerbak de aubergine 5 minuten. Kruiden en noten toevoegen. Gare rijst erdoor sceppen. Op smaak brengen met peper en zout. Snijd de brie in blokjes. Snijd de tometem doormidden. Schep de brie en de tomaten door het rijstmengsel en verwarm nog 2-3 minuten, tot de brie begint te smelten. Bestrooi vlak voor het opdienen met de in ringetjes geknipte bosuitjes.
~ Voor de vleesters: lekker met een stukje kip. ~
SillyCooking
12 November 2012