Pittige capucijnerschotel
Ingredienten
1 pot of blik capucijners,
1 komkommer,
1 theelepel kerriepoeder,
1 eetlepel pittige mosterd,
2 eetlepels ketjap,
1 ui,
1 teentje knoflook,
3 eetlepels olijfolie
1 komkommer,
1 theelepel kerriepoeder,
1 eetlepel pittige mosterd,
2 eetlepels ketjap,
1 ui,
1 teentje knoflook,
3 eetlepels olijfolie
Bereiding
Snijd de ui en de knoflook fijn en fruit in de olie. Kerriepoeder en ketjap toevoegen en een paar minuten laten pruttelen. Voeg de capucijners en de mosterd toe en warm goed door. Ondertussen de komkommer in kleine blokjes snijden.
Vlak voor het opdienen de blokjes komkommer door de capucijners scheppen.
Vlak voor het opdienen de blokjes komkommer door de capucijners scheppen.
~ ~
SillyCooking
SillyCooking
6 August 2012