Pestorijst met spinazie en walnoten
Ingredienten
1 pak bladspinazie (diepvries, 450 gr),
400 gr rijst,
1 ui,
1 teentje knoflook,
225 gr diepvries tuinerwten,
100 gr walnoten,
100 gr geraspte oude kaas,
2 eetlepels groene pesto,
2 eetlepels olijfolie,
peper en zout
400 gr rijst,
1 ui,
1 teentje knoflook,
225 gr diepvries tuinerwten,
100 gr walnoten,
100 gr geraspte oude kaas,
2 eetlepels groene pesto,
2 eetlepels olijfolie,
peper en zout
Bereiding
Ontdooi de spinazie. Pel en snipper de ui en de knoflook. Hak de walnoten grof. Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing gaar. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui en de knoflook 2 minuten. Voeg de ontdooide spinazie en de bevroren erwten toe en warm op een hoog vuur 5 minuten op. Breng op smaak met peper en zout. Roer de pesto, de walnoten en de helft van de kaas door de gare rijst. Serveer met de spinazie en bestrooi met de rest van de kaas.
~ Voor de vleeseters kan je er een karbonaadje bijgeven. ~
SillyCooking
SillyCooking
14 May 2013