Pastasalade
Ingredienten
250 g macaroni,
1 komkommer,
300 g mais,
250 g tomaten,
1 ui,
1 appel,
1 teentje knoflook,
5 eetlepels olijfolie,
2 eetlepels azijn,
2 theelepels rozemarijn,
1 theelepel basilicum,
1 theelepel oregano,
1 theelepel salie,
½ kopje verse munt,
peper en zout
Pastasalade
Bereiding
Kook de macaroni beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing. Snijd de komkommer, de tomaten en de appel in kleine stukjes. Pel en snipper de ui en de knoflook. Giet de mais af. Snijd de verse munt fijn. Maak een dressing van de olie, azijn, peper en zout. Giet de macaroni af in een vergiet en koel af met koud water. Schep alle ingrediënten door de macaroni. Schep de dressing erdoor. Laat minstens een half uur in de koelkast intrekken.
~ Lekker als hoofdgerecht op een zomerse dag, maar ook als bijgerecht bij de BBQ heerlijk! ~
SillyCooking
29 October 2014