Pasta met paprika en rucola
Ingredienten
400 g pasta,
2 rode paprika's,
1 ui,
1 teentje knoflook,
250 g tomaten,
1 rode peper,
75 g olijven,
50 g rucola,
Parmezaanse kaas,
2 eetlepel olijfolie,
oregano,
basilicum,
peper en zout
Pasta met paprika en rucola
Bereiding
Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking beetgaar. Pel en snipper de ui en de knoflook. Snijd de rode peper fijn. Snijd de paprika's,de tomaten en de olijven in stukjes. Snijd de rucola eventueel iets kleiner.Verwarm de olie in een ruime pan en fruit de ui en de knoflook. Voeg de rode peper toe en bak even mee. Dan de paprika, de tomaten en de olijven. Warm goed door. Maak op smaak met peper en zout. Schep de pasta door het groentemengsel. Voeg op het laatst de rucola toe en bestrooi met de kaas.
~ Voor de vleeseters kan je er gebakken spekjes of gehakt bijgeven. ~
SillyCooking
21 February 2014