Pasta met kaas en knoflook
Ingredienten
400 g pasta,
5 teentjes knoflook,
4 rode uien,
4 eetlepels paneermeel,
150 g oude gerspte kaas,
peper en zout
5 teentjes knoflook,
4 rode uien,
4 eetlepels paneermeel,
150 g oude gerspte kaas,
peper en zout
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°C. Pel de uien en snijd ze in halve ringen. Pel de knoflookteentjes en snijd ze in dunne plakjes. Bak de ui en de knoflook in de hete olie in ± 7 minuten lichtbruin en gaar. Kook ondertussen de pasta volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar. Giet de pasta af en schep het ui-knoflookmengsel, peper naar smaak en de helft van de kaas erdoor. Doe de pasta over in een ingevette ovenschaal en stroot het paneermeel met de rest van de kaas erover. Laat de pasta ± 10 minuten in de oven gratineren.
~ Als je het lekker vindt kan je er apart wat gekookte broccoli bijgeven. Voor de vleeseters kan je er wat rul gebakken gehakt bijgdoen. ~
SillyCooking
SillyCooking
8 January 2013