Pasta met groentesaus
Ingredienten
400 gr pasta,
1 ui,
250 gr champignons,
2 wortels,
1 courgette,
100 gr kruidenkaas,
2 eetlepels olijfolie,
2 groentebouillonblokjes,
1 theelepel gedroogde tijm,
peper en zout
Pasta met groentesaus
Bereiding
Pel en snipper de ui. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Schil de wortels en maak de courgette schoon. Wortels en courgettes grof raspen. Verhit de olie en bak de ui glazig. Voeg de champignons toe en bak 5 minuten mee. Kook ondertussen de pasta in ruim water met de bouillonblokjes beetgaar. Neem 250 ml van het kookwater en doe dit bij de groenten, samen met de kruidenkaas. Goed roeren tot de kaas gesmolten is. Wortels en courgette toevoegen. Op smaak brengen met de tijm en peper en zout. Laat nog 5 minuten koken.
~ Voor de vleesters kan je er gehakt bij doen of reepjes ham. ~
SillyCooking
14 May 2013