Pasta met broccoli en kaas
Ingredienten
400 gr pasta,
1 ui,
1 teen knoflook,
400 gr broccoli,
1 dl room culinair,
150 gr geraspte oude kaas,
3 eetlepels basilicum,
2 eetlepels olijfolie,
peper en zout
1 ui,
1 teen knoflook,
400 gr broccoli,
1 dl room culinair,
150 gr geraspte oude kaas,
3 eetlepels basilicum,
2 eetlepels olijfolie,
peper en zout
Bereiding
Pel en snipper de ui en de knoflook. Snijd de broccoli in roosjes. Knip de basilicum fijn. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar. Fruit de ui en de knoflook in de hete olie goudgeel. Kook ondertussen de broccoli 5 minuten en giet af. Schep het uimengsel, de broccoli, de room, de kaas en peper en zout naar smaak door de pasta. Strooi de basilicum erover en serveer direct.
~ ~
SillyCooking
SillyCooking
5 February 2013