Pasta met bleekselderij-tomatensaus
Ingredienten
400 g pasta,
1 bleekselderij,
1 ui,
5 tomaten,
1 klein blikje tomatenpuree,
1 laurierblaadje,
500 ml groentebouillon,
2 eetlepel olijfolie,
peper en zout
Pasta met bleekselderij-tomatensaus
Bereiding
Pel en snipper de ui. Snijd de bleekselderij in ringetjes. Snijd de tomaten in kleine stukjes. Verhit de olie in een pan en fruit de ui zachtjes. Voeg de bleekselderij toe en bak even mee. Voeg de tomaten, het laurierblaadje, de tomatenpuree en de bouillon toe en breng aan de kook. Laat 30 minuten sudderen. Kook ondertussen de pasta volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar. Haal het laurierblaadje uit de saus. Maak op smaak met peper en zout.
~ Voor de vleeseters doe je er kleine balletjes gehakt bij. ~
SillyCooking
14 October 2014