Ovenschotel met tomaat en mozzarella
Ingredienten
4 rode uien,
500 g tomaten,
½ pak gezeefde tomaten,
3 mozzarellakaasjes,
3 eetlepels fijngesneden basilicum,
2 eetlepels olijfolie,
peper en zout
500 g tomaten,
½ pak gezeefde tomaten,
3 mozzarellakaasjes,
3 eetlepels fijngesneden basilicum,
2 eetlepels olijfolie,
peper en zout
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°C. Pel de uien en snijd ze in parten. Snijd de tomaten en de mozzarella in plakjes. Verhit de olie en fruit de uien al omscheppend in 5 minuten glazig. Schep de gezeefde tomaten erdoor en breng aan de kook. Verdeel de tomatenplakjes over een ingevette ovenschaal en schep het uienmengsel erop. Verdeel de mozzarellaplakjes en verdeel ze over de schaal Bestrooi naar smaak met peper en zout. Zet de schaal 20 minuten in de oven. Strooi de basilicum erover.
~ Lekker met rijst of gebakken aardappeltjes. Voor de vleeseters kan je hier een stukje kip bijgeven. ~
SillyCooking
SillyCooking
29 May 2013