Omelet met mozzarella
Ingredienten
2 kleine uien,
8 eieren,
2 eetlepels gehakte basilicum,
200 gr mozzarella,
1 bakje kerstomaatjes,
2 eetlepels olijfolie,
peper en zout
8 eieren,
2 eetlepels gehakte basilicum,
200 gr mozzarella,
1 bakje kerstomaatjes,
2 eetlepels olijfolie,
peper en zout
Bereiding
Pel en snipper de uien. Klop de eieren los en roer de ui, de basilicum en peper en zout erdoor. Verhit de olijfolie in een koekenpan en schenk de helft van het eimengsel erin. Verdeel de helft van de mozzarella en de tomaatjes erover en bak op een lage stand met de deksel erop totdat de bovenkant bijna droog en de kaas lichtgesmolten is. Serveer dubbelgevouwen. Bak de andere omelet op dezelfde manier.
~ Lekker als lunchgerecht. Als variatie kan je ook 100 gr gehakte verse spinazie of rucola aan het eimengsel toevoegen. ~
SillyCooking
SillyCooking
29 January 2013