Notenquiche
Ingredienten
6 plakjes bladerdeeg,
2 uien,
4 eieren,
250 ml slagroom,
150 g geraspte belegen kaas,
1 pot gegrilde rode paprika's,
80 g cashewnoten,
2 theelepels gedroogde rozemarijn,
vloeibaar bakproduct,
peper en zout
2 uien,
4 eieren,
250 ml slagroom,
150 g geraspte belegen kaas,
1 pot gegrilde rode paprika's,
80 g cashewnoten,
2 theelepels gedroogde rozemarijn,
vloeibaar bakproduct,
peper en zout
Bereiding
Verwarm de oven voor op 175°C. Ontdooi de plakjes bladerdeeg. Pel en snijd de uien in halve ringen. Snijd de paprika's in stukken. Bak de ui en de rozemarijn 6 minuten op middelhoog vuur. Bekleed de bakvorm met het bladerdeeg. Klop de eieren los met de slagroom, peper en zout. Schep de gebakken ui in de taartvorm en bestrooi met de kaas. Schenk het eimengsel erop. Verdeel de paprika's en de cashewnoten erover. Bak de quiche iets onder het midden van de oven in 40 minuten gaar.
~ Lekker met een groene salade.
Voor de vleeseters kan je er gebakken spekjes door doen. ~
SillyCooking
Voor de vleeseters kan je er gebakken spekjes door doen. ~
SillyCooking
13 May 2013