Mie met broccoli en wortel
Ingredienten
400 g broccoli,
300 g wortel,
300 g chinese eiermie,
6 eetlepels Japanse sojasaus,
2 eetlepels honing,
olijfolie,
gemalen komijn,
gemalen koriander,
sesamzaad,
peper en zout
Mie met broccoli en wortel
Bereiding
Snijd de broccoli in roosjes en de wortel in plakjes. Kook de broccoli 5-6 minuten en laat uitlekken. Kook de mie volgens de gebruiksaanwijzing en laat ook uitlekken. Verhit de olie in een wok en bak de wortel even aan. Blus af met sojasaus. Voeg 120 ml water toe. Doe de honing erbij en naar smaak de koriander en komijn. Laat de wortel ± 3 minuten smoren. Meng de broccoli en de mie door de wortelschijfjes. Warm goed door. Breng op smaak met peper en zout.Bestrooi met wat sesamzaad.
~ Voor de vleeseters is het heerlijk met reepjes rundvlees. ~
SillyCooking
14 May 2013