Maiskoekjes
Ingredienten
2 blikjes mais à 300 gr.,
4 eetlepels fijngeknipte bieslook,
6 eetlepels zelfrijzend bakmeel.
1 ei,
4 eetleples crème fraiche,
peper en zout,
vloeibaar bakproduct
4 eetlepels fijngeknipte bieslook,
6 eetlepels zelfrijzend bakmeel.
1 ei,
4 eetleples crème fraiche,
peper en zout,
vloeibaar bakproduct

Bereiding
Laat de mais goed uitlekken. Schep de mais met de bieslook, het bakmeel, het ei, de crème fraiche en peper en zout naar smaak door elkaar. Verhit het bakproduct in een ruime koekenpan en schep telkens 1 eetlepel van het maismengsel in de pan. Druk plat tot een koekje. Bak de koekjes om en om lichtbruin.
~ Lekker met een salade van rode sla met stukjes kokkommer.
Voor de vleeseters kan je er pittig gekruide gehaktballetjes bij geven. ~
SillyCooking
Voor de vleeseters kan je er pittig gekruide gehaktballetjes bij geven. ~
SillyCooking
11 January 2013