Lasagne met spinazie en mozzarella
Ingredienten
1 pak lasagnebladen naturel,
1 zakje mix voor lasagnesaus,
500 gr spinazie deelblokjes,
2 mozzarellakaasjes,
100 gr geraspte pizzakaas,
400 ml melk,
zout en peper
Lasagne met spinazie en mozzarella
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°C. Maak de saus met 400 ml water en 400 ml melk. Roer de blokjes spinazie erdoor en laat de blokjes smelten. Snijd de mozzarella in dunne plakjes. Schep een laagje saus in een ovenvaste schaal en leg er een laagje lasagnebladen op. Schep weer een laagje saus erop en leg er dan plakjes mozzarella op. Herhaal dit tot alles op is. Eindig met een laagje saus. Strooi de geraspte kaas erover en bak de lasagne in ± 30 minuten mooi bruin en gaar.
~ Voor de vleeseters kan je er gehakt bijgeven. ~
SillyCooking
14 May 2013