Lasagne met champignons
Ingredienten
1 pak lasagnevellen,
400gr. champignons,
300 gr. courgettes,
6 takjes basilicum,
6 takjes peterselie,
2 zakjes kaassaus,
200 gr. geraspte kaas,
peper en zout,
beetje chilipoeder of cayennepeper
400gr. champignons,
300 gr. courgettes,
6 takjes basilicum,
6 takjes peterselie,
2 zakjes kaassaus,
200 gr. geraspte kaas,
peper en zout,
beetje chilipoeder of cayennepeper

Bereiding
Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Knip de peterselie klein en meng deze door de champignons. Was de courgette en snijd deze in dunne plakken. Knip de basilicum fijn en meng deze met de courgette. Maak de kaassaus volgens de gebruiksaanwijzing en voeg wat geraspte kaas toe. Breng op smaak met de cayennepeper of chilipoeder.
Neem een ingevette langwerpige ovenschaal en begin met een laagje saus. Dan een laagje champignons en een laagje lasagnebladen. Vervolgens een laagje courgette, wat saus en champignons. Dan weer een laagje lasagnebladen en zo verder tot alles op is. Eindig met een dun laagje saus. Bestrooi het geheel met geraspte kaas. Bak de lasagne volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Neem een ingevette langwerpige ovenschaal en begin met een laagje saus. Dan een laagje champignons en een laagje lasagnebladen. Vervolgens een laagje courgette, wat saus en champignons. Dan weer een laagje lasagnebladen en zo verder tot alles op is. Eindig met een dun laagje saus. Bestrooi het geheel met geraspte kaas. Bak de lasagne volgens de aanwijzingen op de verpakking.
~ Lekker met wat tomaatjes. Vlees is hier niet echt bij nodig. ~
SillyCooking
SillyCooking
22 August 2012