Koolsalade met paprika
Ingredienten
1/2 witte of rode kool,
1 rode ui,
1 rode paprika,
een handje rozijnen,
75 ml. azijn,
3 eetlepels honing,
1 eetlepel mosterd,
2 eetlepels mayonaise,
2 eetlepels yoghurt,
kerriepoeder,
peper en zout
1 rode ui,
1 rode paprika,
een handje rozijnen,
75 ml. azijn,
3 eetlepels honing,
1 eetlepel mosterd,
2 eetlepels mayonaise,
2 eetlepels yoghurt,
kerriepoeder,
peper en zout
Bereiding
Snijd de kool in hele dunne reepjes en bestrooi ruim met zout. Pel de ui en snijd in dunne ringetjes. Snijd de paprika in kleine stukjes. Schep de groenten door elkaar. Verwarm in een pannetje de azijn met de honing tot dit goed is opgelost. Doe er de mosterd bij en roer goed door. Schep dit mengsel door de groenten. Meng de mayonaise met de yoghurt, kerriepoeder en peper naar smaak en doe er de rozijnen bij. Schep dit door de groenten. Zet de salade ± 2 uur in de koelkast om goed op smaak te komen.
~ ~
SillyCooking
SillyCooking
13 May 2013