Kidneybonensalade
Ingredienten
1 blikje kidneybonen,
1 rode paprika,
150 gr. witte kool,
2 lenteuitjes,
150 gr. feta of saladekaas,
1 teentje knoflook,
5 eetlepels peterselie,
2 eetlepels olijfolie,
1 eetlepel azijn,
peper en zout
1 rode paprika,
150 gr. witte kool,
2 lenteuitjes,
150 gr. feta of saladekaas,
1 teentje knoflook,
5 eetlepels peterselie,
2 eetlepels olijfolie,
1 eetlepel azijn,
peper en zout
Bereiding
Spoel de bonen af en laat ze uitlekken. Snijd de paprika en de witte kool in kleine stukjes. Pel en snipper de knoflook. Snijd de lenteuitjes in ringetjes. Snijd de kaas in blokjes. Hak de peterselie fijn. Klop de olie en azijn tot een geheel. Doe alle groenten en de bonen in een kom, giet er het olie-azijn mengsel over en schep alles goed om. Laat afgedekt een paar uur in de koelkast staan.
~ Lekker als lunchsalade, maar ook prima met gebakken aardappeltjes als avondeten. Voor de vleesliefhebber een stukje kip erbij. ~
SillyCooking
SillyCooking
21 September 2012