Kapucijnerpannetje met oregano
Ingredienten
300 g pasta (bijv. penne),
1 blik kapucijners,
1 blik tomatenblokjes,
1 ui,
2 groene paprika's,
2 bakjes tofu lichtgekruid,
2 eetlepel olijfolie,
2 eetlepel gedroogde oregano,
peper en zout
1 blik kapucijners,
1 blik tomatenblokjes,
1 ui,
2 groene paprika's,
2 bakjes tofu lichtgekruid,
2 eetlepel olijfolie,
2 eetlepel gedroogde oregano,
peper en zout
Bereiding
Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar. Pel en snipper de ui. Ontpit de paprika's en snijd in stukjes. Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui en de paprika ± 5 minuten. Schep de tofu erdoor en roerbak 1 minuut mee. Voeg de uitgelekte kapucijners, de tomatenblokjes en de oregano toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Laat afgedekt 5 minuten pruttelen. Giet de pasta af en schep door het groentemengsel. Breng op smaak met peper en zout.
~ Voor de mensen die echt niet zonder vlees kunnen, kan je er nog wat extra gehakt bijgeven. ~
SillyCooking
SillyCooking
18 January 2013