Hartige taart met zongedroogde tomaten
Ingredienten
6 zongedroogde tomaten,
4 blaadjes bladerdeeg of 1 rol,
1 broccoli,
3 eieren,
200 ml room,
geraspte belegen kaas,
Provencaalse kruiden,
peper en zout
4 blaadjes bladerdeeg of 1 rol,
1 broccoli,
3 eieren,
200 ml room,
geraspte belegen kaas,
Provencaalse kruiden,
peper en zout
Bereiding
Verwarm de oven voor op 175C°. Snijd de broccoli in hele kleine stukjes. Bewaar de stronk, je kan er nog een lekker soepje van maken.
Snijd de uitgelekte tomaten in kleine stukjes. Klop de eieren met de room en voeg de kruiden, peper en zout en de kaas toe. Bekleed een (ingevette) quichevorm met het bladerdeeg. Verdeel de broccoli en de tomaten erover. Schenk het eimengsel erover. Bak in ±30 minuten goudbruin.
Snijd de uitgelekte tomaten in kleine stukjes. Klop de eieren met de room en voeg de kruiden, peper en zout en de kaas toe. Bekleed een (ingevette) quichevorm met het bladerdeeg. Verdeel de broccoli en de tomaten erover. Schenk het eimengsel erover. Bak in ±30 minuten goudbruin.
~ Lekker met een broccolisoepje. Kijk voor het recept bij de recepten.
Voor de vleeseters kan je er een stukje kip bijgeven. ~
SillyCooking
Voor de vleeseters kan je er een stukje kip bijgeven. ~
SillyCooking
23 February 2015