Hartige taart met brie en kerstomaten
Ingredienten
1 rol of pakje bladerdeeg,
2 eieren,
2 dl room,
1 teentje knoflook,
150 g brie,
250 g kerstomaatjes,
1 theelepel oregano,
peper en zout
2 eieren,
2 dl room,
1 teentje knoflook,
150 g brie,
250 g kerstomaatjes,
1 theelepel oregano,
peper en zout
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°C. Vet een taartvorm in en verdeel het bladerdeeg over de taartvorm. Prik er met een vork gaatjes in. Pel en snipper de knoflook. Snijd de brie in plakjes. Meng in een kom de eieren met de room, de oregano, knoflook, peper en zout. Verdeel dit mengsel over de taartbodem. Schik de plakjes brie en de tomaatjes erover. Bak 20-25 minuten tot de taart goudbruin is.
~ Lekker met een groene salade.
Voor de vleeseters kan je er kip of varkensvlees bijgeven. ~
SillyCooking
Voor de vleeseters kan je er kip of varkensvlees bijgeven. ~
SillyCooking
14 October 2014