Espressoschotel
Ingredienten
2 rode uien,
1 rode paprika,
1 groene paprika,
2 teentjes knoflook,
1 eetlepel olijfolie,
1/2 blik tomatenblokjes,
200 ml espressokoffie of extra sterke koffie,
200 ml groentebouillon,
chilipoeder naar smaak,
1groot blik (1l) kidneybonen,
peper
1 rode paprika,
1 groene paprika,
2 teentjes knoflook,
1 eetlepel olijfolie,
1/2 blik tomatenblokjes,
200 ml espressokoffie of extra sterke koffie,
200 ml groentebouillon,
chilipoeder naar smaak,
1groot blik (1l) kidneybonen,
peper
Bereiding
Pel de uien en de knoflook en snipper ze. Snijd de paprika's in blokjes. Verhit de olie in een hapjespan. Fruit hierin de ui en de knoflook. Voeg de paprika's toe en bak even mee. Schep de tomatenblokjes, espressokoffie, bouillon, peper en chilipoeder erdoor en verwarm alles goed. Giet de bonen af, schep ze door de groenten en verwarm opnieuw.
~ Lekker met een komkommersalade. Voor de vleeseters: doe er rul gebakken gehakt door. ~
SillyCooking
SillyCooking
2 November 2012