Erwtentaart met feta
Ingredienten
1 pakje kruimeldeeg,
3 eieren,
1 dl room,
2 eetlepels munt,
100 g ontdooide diepvrieserwtjes,
150 g feta,
peper en zout
3 eieren,
1 dl room,
2 eetlepels munt,
100 g ontdooide diepvrieserwtjes,
150 g feta,
peper en zout
Bereiding
Verwarmd de oven voor op 180°C. Vet een taartvorm in en bestuif met bloem. Rol het deeg uit en bekleed de taartvorm met het deeg. Prik er met een vork gaatjes in. Verkruimel de feta. Klop de eieren los met de room, peper en zout. Voeg de erwtjes en de fijngeknipte munt toe. Giet het mengsel in de taartvorm en bestrooi met de feta. Zet 30 minuten in de oven tot de taart goudbruin is.
~ Lekker met (tomaten)sla.
Voor de vleeseters is een stukje kip er lekker bij. ~
SillyCooking
Voor de vleeseters is een stukje kip er lekker bij. ~
SillyCooking
5 October 2014