Curry met wortel en paprika
Ingredienten
800 g aardappelen,
150 g worteltjes,
2 rode paprika's,
2 uien,
1 blikje kokosmelk,
rode currypasta,
olijfolie
150 g worteltjes,
2 rode paprika's,
2 uien,
1 blikje kokosmelk,
rode currypasta,
olijfolie
Bereiding
Schil de aardappelen, snijd ze in blokjes en kook ze net niet gaar. Maak de paprika's schoon en snijd ze in stukjes. Maak de worteltjes schoon en snijd ze in plakjes. Pel en snipper de uien. Giet de aardappelen af. Verhit de olie in een wok en bak hierin de paprika, wortel, ui en aardappelen kort aan. Voeg naar smaak currypasta en kokosmelk toe. Roer goed door en laat even sudderen.
~ Currypasta maakt het gerecht pittig en de kokosmelk maakt het zachter van smaak. De hoeveelheden die je gebruikt zijn dus zeer persoonlijk.
Lekker met sla en komkommer.
Voor de vleeseters kan je er een kipfiletje bijgeven. ~
SillyCooking
Lekker met sla en komkommer.
Voor de vleeseters kan je er een kipfiletje bijgeven. ~
SillyCooking
5 November 2013