Couscous met snijbonen en perzik
Ingredienten
300 g couscous,
300 g snijbonen,
1 blik perziken op lichte siroop,
250 g champignons,
1 blikje tomatenpuree,
1 theelepel chilipoeder,
2 eetlepels olie,
peper en zout
300 g snijbonen,
1 blik perziken op lichte siroop,
250 g champignons,
1 blikje tomatenpuree,
1 theelepel chilipoeder,
2 eetlepels olie,
peper en zout
Bereiding
Laat de perziken uitlekken (vocht opvangen)en snijd ze in stukjes. Snijd de snijbonen in ruiten. Maak de champignons schoon en halveer ze. Verhit de olie en bak de champignons 1 minuut. Voeg de tomatenpuree en de chilipoeder toe. Voeg het perzik sap toe en laat even pruttelen. Kook ondertussen de snijbonen in 5-7 minuten beetgaar. Maak de couscous volgens de gebruiksaanwijzing. Schep de perzikstukjes door de champignons en breng op smaak met peper en zout.
~ Voor de vleeseters geef je er een kipfiletje bij. ~
SillyCooking
SillyCooking
15 November 2013