Chinese mie met broccoli en tauge
Ingredienten
250 g Chinese mie,
600 g broccoli,
1 ui,
1 teen knoflook,
1 rode peper,
100 g tauge,
4 eetlepels (wok)olie,
3 eetlepels ketjap manis,
peper en zout
Chinese mie met broccoli en tauge
Bereiding
Pel en snipper de ui en de knoflook. Verdeel de broccoli in roosjes. Ontdoe de peper van de zaadlijst en snijd in dunne reepjes. Roerbak de ui, de knoflook en de peper al omscheppend 3 minuten. Schep de broccoli erdoor, doe de ketjap erbij en bak alles omscheppend tot de broccoli beetgaar is. Kook ondertussen de mie volgens de gebruiksaanwijzing gaar. Schep de mie en de tauge door de groenten.
~ Voor een extra bite kan je er blokjes valess door doen. Voor de vleeseters stukjes kip of varkensvlees. Serveer er kroepoek bij ~
SillyCooking
18 March 2013