Broccolisoep met ravioli
Ingredienten
600 g broccoli,
1 grote ui,
250 g koelverse ravioli spinazie,
1250 ml groentebouillon,
4 eetlepels olijfolie,
8 eetlepels kookroom, geraspte Parmezaanse kaas,
peper en zout
Broccolisoep met ravioli
Bereiding
Verdeel de broccoli in roosjes. Pel en snipper de ui. Verhit de olie in een grote soeppan en fruit de ui 3 minuten. Doe de groentebouillon en 3/4 van de broccoli erbij. Laat 12 minuten koken. Pureer de soep met een staafmixer. Voeg de overgebleven broccoliroosjes en de ravioli aan de soep toe en verwarm 2 minuten mee. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met een schaaltje Parmezaanse kaas.
~ Lekker met warme foccacia of ciabatta en kruidenboter. ~
SillyCooking
7 January 2013