Broccolisoep met ravioli
Ingredienten
600 g broccoli,
1 grote ui,
250 g koelverse ravioli spinazie,
1250 ml groentebouillon,
4 eetlepels olijfolie,
8 eetlepels kookroom, geraspte Parmezaanse kaas,
peper en zout
1 grote ui,
250 g koelverse ravioli spinazie,
1250 ml groentebouillon,
4 eetlepels olijfolie,
8 eetlepels kookroom, geraspte Parmezaanse kaas,
peper en zout
Bereiding
Verdeel de broccoli in roosjes. Pel en snipper de ui. Verhit de olie in een grote soeppan en fruit de ui 3 minuten. Doe de groentebouillon en 3/4 van de broccoli erbij. Laat 12 minuten koken. Pureer de soep met een staafmixer. Voeg de overgebleven broccoliroosjes en de ravioli aan de soep toe en verwarm 2 minuten mee. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met een schaaltje Parmezaanse kaas.
~ Lekker met warme foccacia of ciabatta en kruidenboter. ~
SillyCooking
SillyCooking
7 January 2013