Broccoliquiche
Ingredienten
5 plakjes deeg voor hartige taart,
500 gr. broccoli,
75 gr. ongezouten cashewnoten,
4 eieren,
250 ml. slagroom,
200 gr. brie,
peper en zout
500 gr. broccoli,
75 gr. ongezouten cashewnoten,
4 eieren,
250 ml. slagroom,
200 gr. brie,
peper en zout
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°C. Laat de plakjes deeg ontdooien. Bekleed een ingevette quichevorm met het deeg. Verdeel de broccoli in roosjes en kook deze in 4 minuten beetgaar. Giet af, laat een beetje afkoelen en verdeel de roosjes over de quichevorm. Strooi de cashewnoten erover.
Klop de eieren los met de slagroom, peper en zout. Schenk het mengsel over de broccoli. Snijd de brie in lange plakken en verdeel over de quiche. Bak in 45 minuten goudbruin en gaar.
Klop de eieren los met de slagroom, peper en zout. Schenk het mengsel over de broccoli. Snijd de brie in lange plakken en verdeel over de quiche. Bak in 45 minuten goudbruin en gaar.
~ Ook koud is deze quiche heel lekker! ~
SillyCooking
SillyCooking
26 October 2012