Broccoli pasta
Ingredienten
1 ui,
1 teentje knoflook,
250 gr. broccoli,
250 gr. champignons,
400 gr. pasta,
125 ml. crème fraiche,
1 eetlepel mosterd,
200 gr. geraspte belegen kaas,
zout en peper,
olijfolie
1 teentje knoflook,
250 gr. broccoli,
250 gr. champignons,
400 gr. pasta,
125 ml. crème fraiche,
1 eetlepel mosterd,
200 gr. geraspte belegen kaas,
zout en peper,
olijfolie
Bereiding
Snipper de ui en de knoflook. Maak de broccoli schoon en verdeel in kleine roosjes. Maak de champignons schoon en verdeel in plakjes. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar.Verhit ondertussen de olijfolie en fruit de ui en de knoflook al omscheppend 5 minuten.Voeg de broccoli toe en bak 5 minuten mee. Bak de champignons op een hoog vuur 3 minuten mee. Giet de pasta af en schep het groentemengsel, de crème fraiche en de mosterd er door. Schep er 150 gr. kaas door en serveer de rest er apart bij. Maak op smaak met peper en zout.
~ Voor de vleeseters: een stukje kipfilet. ~
SillyCooking
SillyCooking
27 December 2012